Kupletin mestari Youtubessa

Veikko Lavi oli äänittämässä 1996 CD levyä ”Kupletin mestari” kun hän kuoli kesken hankkeen. Vepa oli tuolloin 84 vuotias. Tässä pieni pätkä yhdestä levyn kappaleesta ja tunnelmia tuotanto prosessista. 23.4.2012 Veikko Lavin syntymästä tuli kuluneeksi 100 vuotta.

http://youtu.be/OkofB5kSbVY

Myönnämme, että olemme investoineet tonni energiaa klubitaloon. Olemme fanaattisesti tutkinut kirjoja, jotka koskevat periaatteita, järjestelmiä, mahdollisuuksia, käteistä ja laajan valikoiman materiaaleja, jotka ovat saatavilla laaja-alaisissa klubitalojen kirjoissa yhden tavoitteen vuoksi – laajentamalla voittomahdollisuuksia. Lisäksi kaikki menettelyn kautta olemme tehneet kovaa työtä laajentaaksemme näkemystämme. Kaikki on kuitenkin perusteltua huolimatta kaikista ongelmista.

Siitä lähtien olemme käyneet eri puolilla maapallon klubia ja lisäksi nettipelejä, ja tajusin, miten voittaa croupiersin odottamattomasti eri tapahtumiin. Uskokaa tai älkää, olemme nousseet reuna-alueelle kaikilla vihjeillä, ansoilla ja huomattavasti hirvittävillä strategioilla, joita voit käyttää huvittesi parantamiseen. Mikä on vielä enemmän, onneksi olemme päättäneet jakaa kaiken näkemyksemme rakkaimmista uhkapelien keräämisistä kanssasi Lisätietoja saat tästä sivustosta kolikkopelit