Puhekupla -orkesteri soittaa Veikko Lavia

Kuva: Leila Oksa

Kuva: Leila Oksa

Puhekupla –orkesteri, esiintyy lauantaina 30.6.2012 klo 11 Kouvolan kauppatorilla. Esiintyminen liittyy Veikko Lavi 100 vuotta juhlavuoteen, jonka pääkonsertti järjestetään Hamina Tattoossa torstaina 2.8.2012 klo 18 Haminan Tervasaaren ilmaiskonsertissa. Puhekupla -orkesteri, joka on juhlakonsertin kantava voima,  julkaisi juuri Kesäauto -singlen. Jussi Liski (koskettimet ja laulu), Jussi Saksa (puhaltimet ja laulu) ja Ari Siikasaari (basso)  muodostavat orkesterin ydinryhmän.

Perjantaina 29.6.12 orkesteri esiintyy Rautalammin suuressa Kupletti-iltamassa Rautalammin työväentalolla klo 19. Kouvolan torin lisäksi orkesteri esiintyy Veikko Lavin juhlavuoteen liittyen Karhulan torilla 25.7.2012 Kotkan Meripäivien yhteydessä sekä 2.8.12 Haminan konsertin jälkeen vielä Kotkan kauppatorilla 11.8.2012.

Kesän aikana orkesterin voi nähdä myös Imatra Big Band Festivaalilla, jolloin mukana ovat myös Teemu Matsson (trumpetti), Antti Rissanen (pasuuna), Eerik Siikasaari (basso) ja Seppo Suhonen (rummut ja laulu). Haminan juhlakonsertissa toimii säestäjänä myös Kultaisen harmonikan mestari, Kalle Kurvinen. Solisteina 2.8.2012 ovat Marita Taavitsainen, Jukka Hallikainen, Erkki Liikanen ja Pelle Miljoona.