Musiikki­tuotanto

SBC Studion päätoimiala on musiikin tuottaminen. Saksa Brothers –yhtye esiintyi jo vuonna 1969. Nyt musiikkia sävelletään artisteille, mainoksiin ja lyhytelokuviin. SBC Studio toteuttaa myös CD-levyjen tuotantoa.

Musiikkia on sävelletty äänilevyjen lisäksi TV-dokumentteihin, YouTube -videoihin, yritysvideoihin sekä lukuisiin radio- ja TV –mainoksiin. Yrityksen tunnettuutta voi edullisesti vahvistaa yrityskohtaisella tunnusmusiikilla.

Reijo Saksan säveltämä ja Jussi Saksan sanoittama kappale ”Hiljainen satama” löytyy Jari Sillanpään  ”Millainen laulu jää”-levyltä.

Yksi merkittävimmistä hankkeista on kesällä 2012 valmistunut Veikko Lavin levy ”Kupletin mestari”, jota oltiin äänittämässä vuonna 1996, kun Vepa kuoli kesken projektin. Nykytekniikka mahdollisti levyn toteuttamisen loppuun ja nyt kupletin mestareiden, Rafu Ramstedt, Usko Kemppi ym. musiikkia Veikko Lavi esittää haaveensa mukaisesti, vaikkakin vasta kuolemansa jälkeen. SBC Studio tuotti myös Vepan syntymän 100 -vuotisjuhlan kunniaksi Hamina Tattoossa järjestetyn juhlakonserttia torstaina 2.8.2012.

SBC Studiolta löytyy myös demoja kasapäin, joten älä epäröi kysellä sävellyksiä tuleville levyille! Toinen sukupolvi Saksoja on myös aktiivisesti mukana musiikissa ja mm. Arttu Wiskarin taustalla häärii Jussi Saksan poika Olli Saksa ja Mökkitie Records.